Op Youtube en Facebook » Op Youtube en Facebook

Bekijk een reeks opnames van Andy & Di op YOUTUBE:

 

 

http://www.youtube.com/user/andyendi#p/u

 

Meest recente uploads:

Di's wonderbaarlijke hersenoperatie: haar waargebeurd verhaal

Via de onderstaande link kan je luisteren naar haar wonderbaarlijke ervaringen voor en na haar hersenoperatie die ze in het coronajaar 2020 dringend moest ondergaan. Di: 'de kracht van de geest op het lichaam is straf, dat heb ik aan den lijve ervaren'. Haar waargebeurd verhaal wisselt af met eigen songfragmenten van het duo Andy & Di. Link naar Di's waargebeurd verhaal : https://www.youtube.com/watch?v=pxQCSToGvjk


Eerdere uploads

Autumn:

Wij hadden afgelopen lente blijkbaar een “hitje” in Estland met een nummer dat we 20 jaar geleden opnamen. “Autumn” gaat over de herfst en de nostalgie naar je “thuis”. Blijkbaar heeft een Estse zangeres dat in haar repertoire opgenomen (wellicht in haar eigen taal omgezet). Andy heeft er nu opnieuw technisch aan gewerkt met de huidige technieken en er ook prachtige herfstbeelden bijgevoegd. Mijn stem zelf bleef wel die van bijna 20 jaar geleden.
Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=eSh_gvwoBBc

Surrounded by trees:
https://www.youtube.com/watch?v=fnflxn3P8ls 
Wat doe je als het groene bladerdak rondom waar je al 25 jaar woont bedreigd wordt door drastische nieuwbouw overal rondom? Andy schreef een lied en Andy & Di zongen het in voor deze prachtig groene video van Semper Ferraris, een VZW in ons eigen dorp Rotselaar. VZW Semper Ferraris is een groep van mensen die ons bos waarin wij wonen willen beschermen tegen de drastische nieuwbouw overal rondom.

 

Ode aan Vlaanderen:

youtube.com
 
Nu Wannes Cappelle uitpakt met een nieuw Vlaams volkslied 'Vlaanderen is thuis' kunnen wij, Andy & Di, niet langer achterwege blijven met onze persoonlijke Ode aan Vlaanderen. Andy, die als Britse singer songwriter ondertussen 25 jaar in onze regio woont, componeerde de klassiek klinkende melodie. Ik kroop in de pen voor een authentieke ode die geëngageerd eindigt met een climax: een oproep aan Vlaanderen. Samen plakten we er passend beeldmateriaal op. Dit nummer zit als vaste waarde in ons 'mixed' programma voor courante optredens.

 

Andy & Di hebben ook het uitzonderlijk genoegen dat er een VRT Eén programma over unieke koppels in Vlaanderen "Ik zie je graag" geheel aan hen als zingend koppel gewijd is (reeks uitgezonden op 24 mei 2004 en herhaald op 8 augustus 2005). 2 fragmenten daaruit staan ook op het bovenvermeld Youtubekanaal.

Wij hebben ook een fan pagina op FACEBOOK: Klik aub op de "vind ik leuk" knop  : http://www.facebook.com/pages/Andy-Di/514728018562491
Hoe meer zielen ons leuk vinden, hoe breder wij kunnen bekend worden via Facebook. Dankjewel. En je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van al onze nieuwtjes.