Briljant Folk Comedy duo

Mijlpaal 50 voorstellingen ‘Werken aan een Mirakel’ bereikt

Wij zijn trots dat de vele organisaties in Vlaanderen ons zoveel vertrouwen gegeven hebben dat wij deze mijlpaal konden bereiken. Natuurlijk heeft de mond aan mond reclame tussen de organisaties onderling daar een zeer belangrijke rol ingespeeld, waarvoor grote dank.

In onze muzikale vertelvoorstellingWerken aan een Mirakel’ verklappen wij ons publiek hoe wij via een ongewone, zeg gerust "rare weg”, met een cruciale mystieke ervaring, op het podium beland zijn. Want het gebeurt niet elke dag dat een Britse dokter en een Vlaamse perschef van een grootbank "de kap over de haag gooien" om een muzikaal duo te vormen dat vol dynamiek en enthousiasme op een podium staat. En dan op de koop toe ook nog eens als liefdeskoppel! Hoe kwamen we daar in godsnaam toch terecht? Waarom gooiden we ons leven zo drastisch om? En hoe houden we dat ondertussen reeds jaren vol, zo als man en vrouw samen op het podium?


Ons authentieke verhaal, met songs die daar helemaal onderdeel van zijn, is pakkend, ontroerend, hilarisch, vol herkenning...het zit er allemaal in. Heel intiem ook en met verbazende mystiek, maar juist dat delen is nodig om te kunnen inspireren voor ieder die er voor open staat.
Ik, Di, vertel ons verhaal in het Nederlands, spannend, vol van emotie maar vooral luchtig. Samen zingen we onze songs, als onderdeel van het verhaal, in het Engels (dat heb je met een Britse singer-songwriter) zodat je jou in een heuse musical waant.
Maar alles wordt instant vertaald naar het Nederlands op het grote scherm naast ons, daar bovenop ook geïllustreerd met prachtige beelden en video's. Voeg daarbij de uitgekiende belichting, de verfrissende danspasjes en je mag gerust van een multimedia huzarenstuk spreken.

Klik hier om  alles over de voorstelling te lezen.

Onze andere courante programma's:

1. Andy & Di in Concert
Hoe slaagt dit Brits-Vlaams folk comedy duo er in om met hun steeds weer verrassende totaalshow het publiek elke seconde van hun optreden in de ban te houden? Dat is hun goed bewaard "keukengeheim". Of toch niet? Is het hun aanstekelijk enthousiasme waarin ze Ierse en Britse folk combineren met de beste Nederlandstalige en cabaret nummers en steeds weer prima afwisselen?  Zijn het de tussendoortjes waarin ze op een pittige en fijnzinnig humoristische manier doordenkers geven aan het publiek? Is het dat ze geregeld op een originele manier het publiek zelf ook “opdrachten” geven en het zo helemaal meenemen in hun optreden? En wat gezegd over hun zorgvuldige keuze van keigoede meezingers, muzikale raadspelletjes en  spitsvondige humor? Kom het allemaal ontdekken...

2. Andere muzikale programma's:  klik op de keuzeknop "Muzikale programma's".
Zo kan je bvb. met ons muzikaal op stap naar Schotland en Ierland . Of een Ierse samenzang cantus organiseren.
En onder Di's begeleiding kan je 5 sessies "Kennismaking met Mindfulness klankzingen, improviseren, ontdek je creatieve stem" volgen.

 

Andy & Di op YOUTUBE:  http://www.youtube.com/user/andyendi#p/u en ook op FACEBOOK : http://www.facebook.com/pages/Andy-Di/514728018562491 . Klik aub op de "vind ik leuk " knop en dan kunnen wij ons uitgebreider bekend maken via Facebook. Hoe meer zielen hoe meer vreugd is hier blijkbaar letterlijk van toepassing! Je wordt dan ook automatisch op de hoogte gehouden van al onze nieuwtjes...

 Di, de zangeres van het duo heeft nu haar eigen dagboek/blog: http://andyendi.blogspot.com/

 Leuk fragment uit onze folk CD "The Yodelling Irishman": Download hier fragment

Klik hier voor onze Ierland/Schotland muzikale slideshow  (even geduld bij het opladen)

Hier krijg ik zelf, Di, nog altijd kippenvel van: een opname met een vriend in 1995 : Om Namaha Shivaya