Muzikale Programma's » Working on a Miracle

“Working on a Miracle“
 

In onze muzikale vertelvoorstellingWerken aan een Mirakel’ verklappen wij ons publiek hoe wij via een ongewone, zeg gerust "rare weg”, met een cruciale mystieke ervaring, op het podium beland zijn. Want het gebeurt niet elke dag dat een koppel mid dertigers de kap over de haag gooien" en hun goed betaalde topjobs ruilen voor het onzeker bestaan op het podium. Een performance duo dat vol dynamiek en enthousiasme met een rakende boodschap op het podium staat. En dan op de koop toe ook nog eens als liefdeskoppel! Hoe kwamen we daar in godsnaam toch terecht? Waarom gooiden we ons leven zo drastisch om? 

Ons authentieke verhaal, met songfragmenten die daar helemaal onderdeel van zijn, is inspirerend pakkend, ontroerend, hilarisch, grappig bij momenten, vol herkenning...het zit er allemaal in. Heel intiem ook en met verbazende mystiek, maar juist dat delen is nodig om te kunnen inspireren voor ieder die er voor open staat.

Vlaamse Di van het duo, vertelt hun verhaal in het Nederlands, spannend inspirerend. Samen zingen ze Andy's songfragmenten, als onderdeel van het verhaal, in het Engels (dat heb je met een Britse singer-songwriter) zodat je jou in een heuse musical waant.
Maar alle songfragmenten worden instant vertaald naar het Nederlands op het grote scherm naast hen, daar bovenop ook geïllustreerd met prachtige beelden en video's. Voeg daarbij de uitgekiende belichting, de verfrissende danspasjes en je mag gerust van een multimedia huzarenstuk spreken.

In 2004 maakte de VRT van hun verhaal een Tv-uitzending in de toenmalige VRT serie “Ik zie je graag” over ongewone (liefdes)verhalen.
Reactie uit ons publiek na een voorstelling van "Working on a Miracle" (bij monde van Grazia Rossi): "wij zijn na jullie voorstelling vertrokken met jullie positiviteit in ons hart en zijn in bed gekropen met jullie muziek in ons ziel... Het was niet alleen een fantastische performance, voorbereid met veel liefde en in alle details; het was in het bijzonder een speciale, unieke prestatie van samenhang, originaliteit en harmonie. En jullie very high & deep muzikale vaardigheden waren de kers op de taart... like magic ! Proficiat aan jullie beide !!!!"

Deze nieuwe voorstelling slaat helemaal aan bij ons publiek (vooral Vlaamse organisaties). Als bvb. een cultuurminnende yoga lerares en lid van Femma Zaventem je komt vertellen dat dit ronduit het beste is wat ze het laatste jaar gezien heeft op een podium dan sta je te blozen van geluk!
We zijn zo dankbaar dat we dit kunnen en mogen brengen, van begin tot einde helemaal onze eigen creatie!

Kijk hier alvast naar de korte trailer als smaakmaker op ons youtube kanaal:
https://www.youtube.com/watch?v=m1zXG50UD1I

 

En klik hier voor het lyrische verslag van de seniorengroep KBC bank Leuven.

 
Duurtijd : Deel 1:  55 minuten - Deel 2: 30 minuten.
Meer nog dan onze andere programma's vraagt deze muzikale story een publiek dat zich gedraagt zoals in een Cultureel Centrum: betrokken bij het gebeuren, op tijd en stond interactief. Dit is dus  geen "achtergrond-programma", welintegendeel.
 

Mail: info@andyendi.be of bel ons op 016 58 08 22