Muzikale Programma's » Working on a Miracle

“Working on a Miracle“
 

De muzikale vertelvoorstelling "Werken aan een Mirakel" verklapt hoe Andy & Di er via een ronduit "rare weg" toe gekomen zijn om te gaan zingen op een podium. Want het gebeurt niet elke dag dat een Britse dokter en een Vlaamse perschef van een grootbank "de kap over de haag gooien " om een muzikaal duo te worden dat vol dynamiek en enthousiasme op een podium staat. Hoe kwamen ze daar in godsnaam toch terecht? En waarom gooiden ze hun leven zo drastisch om? Ons authentieke verhaal vol van merkwaardigheden, mysterie en mystiek, uitdagingen, knotsgekke ervaringen, kwetsbaar ontroerend, hilarisch veel herkenning...het zit er allemaal in.. Heel intiem ook maar juist dat delen is nodig om ieder die er voor open staat te kunnen inspireren. De eigen songs die het duo zingt maken integraal deel uit van hun verhaal.
Di vertelt in het Nederlands, de songs zijn in het Engels (dat heb je met een Britse singer-songwriter) maar alles wordt instant vertaald op het grote scherm en prachtig geïllustreerd met beelden en video's. Voeg daarbij de uitgekiende belichting en je mag gerust van een multimedia huzarenstuk spreken.
In 2004 maakte de VRT van hun verhaal een Tv-uitzending in de toenmalige VRT serie “Ik zie je graag” over ongewone (liefdes)verhalen.
Reactie uit ons publiek bij monde van Grazia Rossi : "wij zijn na jullie voorstelling vertrokken met jullie positiviteit in ons hart en zijn in bed gekropen met jullie muziek in ons ziel... Het was niet alleen een fantastische performance, voorbereid met veel liefde en in alle details; het was in het bijzonder een speciale, unieke prestatie van samenhang, originaliteit en harmonie. En jullie very high & deep muzikale vaardigheden waren de kers op de taart... like magic ! Proficiat aan jullie beide !!!!"

Deze nieuwe voorstelling slaat helemaal aan bij ons publiek (vooral Vlaamse organisaties). Als bvb. een cultuurminnende yoga lerares en lid van Femma Zaventem je komt vertellen dat dit ronduit het beste is wat ze het laatste jaar gezien heeft op een podium dan sta je te blozen van geluk!
We zijn zo dankbaar dat we dit kunnen en mogen brengen, van begin tot einde helemaal onze eigen creatie!

Kijk hier alvast naar de korte trailer als smaakmaker op ons youtube kanaal:
https://www.youtube.com/watch?v=m1zXG50UD1I

De onafhankelijke muziekjournaliste Sarah Gommers die een eerste inkijk kreeg, omschrijft het zo:

Om het gebied tussen standup comedy en een concert te kunnen beleven moet je je inbeelden dat er een storyteller met humor (Di) samen met een rasechte muzikant (Andy) met roots in Liverpool (de thuishaven van de Beatles) op het podium staat.. Als je bovendien weet dat die twee een koppel zijn, dat ze beiden een gezonde positieve dominantie hebben, dan kan het spel op het podium niets anders zijn als een brok dynamiek en interactie.
Met deze muzikale story nemen Andy & Di het publiek helemaal mee in hun eigen levensverhaal dat aanvoelt als een sprookje, maar dan eentje dat gaat van hoogste verwondering naar diepe ontgoocheling in de gang van het leven.
Maar geen nood, ze verpakken alles met humor en met authenticiteit zodat je jezelf kan laten meesleuren in deze performance van de hoogste plank, op het niveau van het beste dat culturele centra aanbieden.
Working on a Miracle' brengt je in vervoering en maakt je deel van hun verhaal in die mate dat je veel zal herkennen en dat je verrijkt naar huis zal gaan.

En klik hier voor het lyrische verslag van de seniorengroep KBC bank Leuven.

 
Duurtijd : Deel 1:  55 minuten - Deel 2: 25 minuten.
Meer nog dan onze andere programma's vraagt deze muzikale story een publiek dat zich gedraagt zoals in een Cultureel Centrum: betrokken bij het gebeuren, op tijd en stond interactief; m.a.w. dit is dus totaal geen "achtergrond-programma", welintegendeel.
 
Sfeerbeelden van onze voorstelling voor Femma Rotselaar : klik hier

Mail: info@andyendi.be of bel ons op 016 58 08 22